FRI FRAGT VED KØB OVER 500 kr.

BESTIL INDEN KL 16

FÅ DIN PAKKE I MORGEN

14 DAGES RETURRET

100%

SIKKER NETHANDEL
 
 
 
0item(s)

Der er ingen varer i kurven.

Fragt kun 29 kr - 14 dages returret

Product was successfully added to your shopping cart.

Anmeldelser

 

8. juni 2016

 

Makeup Organizer

 

Jeg har længe gået og spekuleret over hvordan jeg skal organisere min makeupsamling, efter at den det sidste års tid har vokset sig en del større. Jeg arbejder stadig på hvordan jeg kan udnytte min plads til min makeup bedst muligt, og vil snarest komme med en lille guide til, hvordan jeg har valgt at opbevare det.


Jeg er virkelig er sucker for alt der er lavet af akryl og man kan opbevare makeup i. Jeg har virkelig længe været på jagt efter en akryl organiser med skuffer, til at opbevare det makeup jeg bruger allermest.

Makeupbox.dk
Jeg faldt over makeupbox på Instagram, og blev virkelig forelsket i de smukke designs. Boksene er totalt amerikanske, og lige præcis som man ser dem på tumblr, og diverse amerikanske youtubere. Makeupbox har 6 forskellige bokse, som er opkaldt efter storbyer som Paris, Los Angeles, Milano og New York mm. Jeg faldt naturligivs for den boks som hedder New York. Den har ekstra plads i toppen, og er godt rummelig, hvilket jeg behøver. Jeg er vild med at boksene er opkaldt efter storbyer, da hver boks er helt unik, og på den måde kan man nemt finde den boks som passer til ens makeup samling.

Udover bokse har de også en masse forskellige akrylkasser til opbevaring af f.eks læbestifter, og akrylbakker til f.eks at have stående på sminkebordet. Jeg har blandt andet en holder til pudder stående i toppen af min boks, som opbevare mine yndlings highlighters, pudder og bronzers.