FRI FRAGT VED KØB OVER 500 kr.

BESTIL INDEN KL 16

FÅ DIN PAKKE I MORGEN

14 DAGES RETURRET

100%

SIKKER NETHANDEL
 
 
 
0item(s)

Der er ingen varer i kurven.

Fragt kun 29 kr - 14 dages returret

Product was successfully added to your shopping cart.

Los Angeles

1.279,00 kr

Lagerstatus: På lager

 • Sikker nethandel
 • 14 dages fuld returret
 • Gratis fragt ved bestilling over 500 kr.
 • ViaBill - Delbetal, rente - og gebyrfrit!
 • Dansk butik & lager

Hurtigt overblik

 Alting ser bare bedre ud, når det er smukt organiseret i en krystalklar MakeupBox.


Designet er inspireret af de amerikanske Organisere, som er set hos b.la. Kim Kardashian og andre store stjerner.  Den har lidt ekstra elegance med sine ”Diamant” håndtag og det mere romantiske look.


Den har ekstra højde i det nederste rum.


Vores MakeupBox kollektion er fremstillet af den bedste kvalitet klar akryl, der har en høj slagstyrke og en større overfladeglans end glas.  Så du kan være helt sikker på, at den vil holde sig smuk mange år frem i tiden.


Find mål og yderligere informationer i Detaljer fanen herunder.


Eksklusivt på makeupbox.dk


(Sælges eksklusiv den viste Make-up)


Denne Akryl Organizer er håndlavet og der kan forekomme meget små, hårfine krakeleringer, luftbobler eller lommer under produktionsprocessen. Dette ses oftest ved samlinger, og skyldes materialets klarhed/gennemsigtighed. Dette anses ikke for defekter.

Detaljer

 • Ydermål: 280x230x230 mm.
 • Indvendig højde skuffer: 1x 65 mm 3x 42 mm
 • Akryl tykkelse 5 og 3 mm.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

 1. Elsker den. review by Nynne on 01/02/2016

  Jeg har lige modtaget min Makeupbox og jeg er så glad for den. Den er stor og flot og der kan være rigtig meget makeup i den og den ser fantastisk ud på min hylde. Alle mine gamle små plastik beholdere, er nu smidt ud:-)
  Da jeg åbnede kassen, lå der også en lille gave, der var en pakke med små fine akryl dåser til creme eller sminke.


Indsend din bedømmelse

Rengøring af MakeupBox ® akryl.

​Til rengøring af akryl anbefales lunkent sæbevand eller fortyndede opløsninger af milde, syntetiske rengøringsmidler (eks. VEL opvaskemiddel i vand eller Ajax, men UDEN salmiak!).

Anvend en blød klud. For at fjerne sæbepletter eftervaskes med rent vand (kan tilsættes skyllemiddel for at minimere statisk elektricitet), og tilbageblivende vanddråber aftørres med en blød klud eller blød køkken rulle. Man kan med fordel anvende demineraliseret vand for at undgå kalkpletter. Man kan også anvende MILD vindues-spray.

Afrensning af fedt kan gøres med petroleum (med efterfølgende skylning med vand). Pletter kan foretages med isopropylalkohol under udvisning af forsigtighed. Det anbefales at vaske efter med rent vand. En lang række andre normalt i hjemmet anvendte kemikalier angriber i større eller mindre grad akryl, hvorfor de bør undgås. Dette gælder f.eks. sprit. Ligeledes må der ikke anvendes opløsningsmidler på akryl.

Matte områder eller småridser på akryl kan efterpoleres ved brug af klar polervoks eller polermiddel der kan købes i byggemarkeder.