Perfekte smokey eyes - step by step!

Smokey eyes går aldrig af mode. Det er en klassiker når du skal have det helt rigtige og sexede festlook.

På Makeupbox.dk guider vi dig her til de perfekte smokey eyes, som helt sikkert vil gøre dig til festens midtpunkt.

Det første skridt mod perfektion er, at lægge en blød/cremet eyeliner på langs med øjenlåget. Ton farven lidt ud med en pensel, så looket bliver blødt og ikke for optegnet. Vent gerne med at tage foundation på, til du er færdig med at lægge makeup.

Næste step, er den mørke øjenskygge. Med smokey eyes går du efter det sexede og mystiske look, derfor skal du blende farven, så eyeliner og øjenskygge falder sammen. Brug en ren pensel, så du ikke får blendet andre farver ind i dit look.

Det tredje trin er at lægge en fast sort øjenskygge. Den faste øjenskygge duppes ovenpå den øjenskygge du lagde i trin to. Her får du en mat effekt som forstærker looket på dine smokey eyes. Samtidig holder din makeup længere, så du kan fyre den af hele natten på dansegulvet, uden sorte render under øjnene.

I skridt 4, skal du bruge pudder og en lys øjenskygge. Pudder duppes på lige under øjenlåget, bagefter duppes den lyse øjenskygge ovenpå. Herved åbnes øjet og der kommer mere fokus på dine mørke øjne.

Afslutningsvis tager du eyelineren fra trin et og lægger den i den yderste kant nede under øjet. Til allersidst, kan du bruge en vippebukker, så du kan få lange sorte vipper det er nemlig et must for de perfekte smokey eyes. Med en UrbanBox® Makeupbox har du let adgang til- og overblik over den makeup du skal bruge, for at skabe de perfekte smokey eyes. Du finder makeupboksene lige her.